Treasure Hunt Český Krumlov - teambuildingová akce v památce UNESCO

Treasure Hunt Český Krumlov - teambuildingová akce v památce UNESCO

Představte si nezapomenutelný teambuilding uprostřed malebného historického centra Českého Krumlova, památky zapsané na seznamu UNESCO.

Treasure Hunt Český Krumlov - to je kombinace úchvatných zážitků, poznávání historie a nádherné přírody.

Teambuildingový zážitek

Připravili jsme pro vás moderní teambuildingový zážitek Treasure Hunt v srdci středověkého Českého Krumlova.

Městská památková zóna, která se táhne v průběhu meandrů Vltavy, je součástí seznamu světového dědictví UNESCO

V hracím poli je umístěno 42 pokladů, jejichž objevováním s trávíte asi 2 hodiny.

Kombinace zábavy, dobrodružství a historie

Poznejte Český Krumlov z nové perspektivy s pomocí herní platformy TerraHunt a hry Treasure Hunt Český Krumlov.

V průběhu hry se zaměříte na rozvíjení týmové spolupráce, strategického myšlení a řešení neznámého problému.

Treasure Hunt není jen hrou, je to také způsob, jak prohloubit vztahy mezi členy týmu a zlepšit atmosféru na pracovišti.

Cesta historickým centrem Českého Krumlova

Teambuildingová akce začíná na náměstí Svornosti, kde se nachází slavná kašna a morový sloup. Poklady čekají na své objevení na obou stranách Vltavy.

Herní prostor se rozprostírá od Minoritského kláštera po Zámeckou zahradu. Vaše kroky vás zavedou také do městského parku v Českém Krumlově, k oslnivému Kostelu sv. Víta a k majestátnímu Plášťovému mostu, který spojuje zámek se zámeckou zahradou a tvoří důležitou dominantu města.

Český Krumlov je skvělým místem pro Treasure Hunt hru. Kromě úchvatných pohledů na Vltavu a okolní krajinu, získáte také poznatky o bohaté historii města.

Přitom se budete muset vyrovnávat s řadou úkolů a výzev, které vás posunou mimo vaši komfortní zónu a pomohou vám rozvinout své týmové dovednosti.

Herní platformy jako nástroj pro teambuilding

Využití digitálních technologií, jako je Treasure Hunt, pro teambuildingové akce, přináší nové možnosti a výzvy. Pomocí interaktivních map, GPS a různých úkolů v terénu, je každý člen týmu zapojen do hry a musí spolupracovat na splnění úkolů.

Herní platformy poskytují také okamžitou zpětnou vazbu a umožňují sledovat pokrok týmu v reálném čase. Treasure Hunt je tak oblíbeným nástrojem pro teambuildingové akce.

Proč do Českého Krumlova

Český Krumlov je město proslulé svou historickou architekturou, kulturními událostmi a uměleckými festivaly. Jeho srdcem je rozsáhlý zámek Český Krumlov, jeden z největších hradních komplexů v střední Evropě, jehož dominanta, zámecká věž, je vidět z téměř každého koutu města.


Mezi další významné památky patří kostel sv. Víta, Plášťový most, unikátní zámecké divadlo s otočným hledištěm a regionální muzeum.

Město je také známé svými festivalech, například Mezinárodním hudebním festivalem, který se koná v létě, nebo slavným festivalem piva. Český Krumlov tak nabízí řadu atraktivit a akcí, které přitahují návštěvníky z celého světa.

Ponořte se do týmového dobrodružství

Pokud hledáte způsob, jak zpestřit teambuilding a objevit Český Krumlov z nové perspektivy, pak je Treasure Hunt Český Krumlov programem právě pro vás.

Tato hra vás zavede na neznámá místa, posílí týmovou soudržnost a umožní vám prozkoumat historii a kulturu tohoto jedinečného města. Neotálejte a zažijte dobrodružství svého života v srdci jednoho z nejkrásnějších měst Česka!