Treasure Hunt Tábor - teambuilding v husitském městě

Treasure Hunt Tábor - teambuilding v husitském městě

Treasure Hunt Tábor vás zve k objevování tajemství a legend husitského města.

Tato teambuildingová aktivita, která je po pravdě lahůdkou pro všechny dobrodruhy, vás vtáhne do srdce Jižních Čech, do druhého největšího města této oblasti.

Nenechte se odradit velikostí, naopak, těšte se na vzrušující hru, kterou lze označit za skutečnou poctu historii a kultuře.

Odhalte poklady města Tábor

Teambuildingový program, jakým je Treasure Hunt, vás zavede na místa plná historie. Nejenže si užijete vzrušení z hledání pokladů pomocí moderní mapové aplikace v tabletu, ale také prozkoumáte tajemná zákoutí a památky Tábora.

40 skvostů tohoto města na vás čeká, a k jejich objevení byste si měli ideálně vyhradit zhruba 2,5 hodiny.

Zábava, soutěž i teambuilding

Jedním z hlavních kladů hry Treasure Hunt je její univerzálnost a flexibilita. Tato hra nevyžaduje žádné speciální dovednosti ani znalosti, takže se mohou zapojit účastníci všech věkových kategorií a profesí.

Díky tomu se stává ideálním nástrojem pro teambuildingové akce, kde je klíčové posílit týmovou spolupráci, komunikaci a strategické myšlení.

Dobrodružství plné úkolů a výzev

Treasure Hunt Tábor vás provede městem pomocí tabletu a mapové aplikace. Během hry budete řešit různé úkoly a hádanky, které vám otevřou cestu k pokladům.

Zároveň vám poskytnou hlubší pohled na historii a kulturu města. Každý úkol je unikátní a zaručuje zábavu a vzrušení.

Na stopě husitů

Historické centrum Tábora je plné odkazů na jeho bohatou minulost. Jedním z nejznámějších symbolů města je bezpochyby Husitské muzeum.

Při návštěvě tohoto místa se můžete ponořit do husitských válek a dozvědět se více o táborských husitech, kteří hráli klíčovou roli v tomto historickém období.

Vynechat byste neměli ani Žižkovo náměstí. Toto náměstí, pojmenované po slavném husitském vůdci, je srdcem města.

Dominuje mu mohutná radnice a významné památky jako je Děkanský kostel Proměnění Páně nebo historické domy s podloubím. Každý kout tohoto náměstí oplývá historií.

Podzemí Tábora je jednou z nejzajímavějších atrakcí města. Komplex podzemních chodeb, které sloužily obyvatelům města jako úkryt a skladovací prostory, vám nabídne neopakovatelný zážitek.

Firemní akce s týmovým programem

Treasure Hunt Tábor vám nabízí jedinečnou příležitost prozkoumat historii a kulturu tohoto fascinujícího města skrze vzrušující hru.

Přijměte výzvu a ponořte se do dobrodružství plného objevů a tajemství. Tábor a jeho poklady na vás čekají.