Idaho McLovin a ztracený poklad Aztéků - Treasure Hunt s příběhem

Idaho McLovin a ztracený poklad Aztéků - Treasure Hunt s příběhem

Tato Treasure Hunt aktivita obsahuje 22 pokladů. Společně s nejvýznamnějším archeologem planety Idaho McLovinem budete prozkoumávat různé kouty světa, hledat poklady, překonávat nebezpečí a zažívat dobrodružství.

Hru můžete hrát outdoor nebo virtuálně. Virtuální verze vyžaduje cca 1,5 hodiny, zatímco venkovní varianta 2,5 hodiny.

Treasure Hunt pro zkušené hráče

Připravte se na dobrodružství plné hádanek a šifer, které vás možná překvapí svou náročností. Je dobrodružná, zábavná a potěší zejména milovníky příběhů Indiana Jonese, kterými se vzdáleně inspirovala.

Čeká na vás celkem 22 otázek, šifer a hlavolamů, které mohou být pro někoho skutečnou výzvou. Připravte se na otázky logické, grafické i matematické povahy. Jedná se o hru pro zkušenější hráče.

Doporučujeme si na hru vyhradit dostatek času, aby jste si mohli vychutnat její plný potenciál.

Virtuální únikovka nebo venkovní hra

Příběh hry vás zavede do světa virtuálních hrdinů - Idaho McLovina a jeho zhrzené milenky Julietty von Schwartz. Postavy vás budou provázet celou hrou a dodají vašemu dobrodružství další rozměr.

Jedná se o hru typu Treasure Hunt což znamená, že v případě venkovní hry můžete navštěvovat poklady v libovolném pořadí a tvořit si vlastní strategii.

Hrát můžete buď fullservisovu hru na našich tabletech, nebo variantu na vlastních mobilních zařízeních.

V případě virtuální únikovky se vám budou na obrazovce zobrazovat úkoly postupně.

V tomto případě budou virtuální týmy zformovány v Breakout Rooms některého z komunikaních programů MS Teams, Zoom nebo Google Meet. Pro virtuální variantu programu je vhodné hrát na počítači.

Legenda hry

Idaho McLovin je nejvýznamnější archeolog planety a vybral si tě do svého týmu, aby jsi mu pomohl najít ztracený poklad Aztéků.

Idaho už ho jednou měl na dosah ruky a to v dobách, kdy po něm pátral ve Střední Americe se svojí tehdejší snoubenkou Juliettou von Schwartz.

Když však vyprošťovali truhlu plnou krvavého aztéckého zlata z Pyramidy boha slunce, McLovin byl svojí láskou zrazen a ponechán v temné kobce plné jedovatých hadů a tarantulí.

Ale ani Juliettě nebylo dopřáno, aby si užívala záři prokletého zlata. Tajemný démon džungle ji o truhlu připravil.

Idaho se ze svého vězení dostal a dodnes pokračuje v pátrání po legendárním pokladu. 

Hledání starobylých pokladů

Treasure Hunt Idaho McLovin a ztracený poklad Aztéků jde umístit do jakékoliv lokality nebo prostředí. Můžete hrát v městském centru, v parku, v lese, nebo kolem hotelového resortu.

Můžete také hrát z tepla vaší kanceláře nebo domácnosti. Počet hráčů nebo týmů není nijak omezen.

Naplánujte si své firemní dobrodružství tak jak chcete a jak vám vyhovuje. Kontaktujte nás, rádi vám doporučíme vhodnou variantu.