Treasure Hunt Olomouc - týmová firemní akce v kongresovém městě

Treasure Hunt Olomouc - týmová firemní akce v kongresovém městě

V malebné Olomouci, metropoli střední Moravy, se ukrývají poklady. Staňte se členem výpravy, která vstupuje do světa historických tajemství a dobrodružství v rámci akční týmové teambuildingové soutěže - Treasure Hunt.

Tato venkovní únikovka oživí cestu po jednom z nejkrásnějších historických center v Česku.

Srdce Olomouce

Čeká na vás 37 pokladů skrytých na místech, která oplývají historií a kulturou. Během hledání pokladů objevíte kouzelný svět Olomouce s jeho nádhernými sady a parky, jako jsou Čechovy a Smetanovy sady nebo park u Mlýnského potoka.

Navštívíte také nejvýznamnější olomouckou památku - Sloup Nejsvětější Trojice. Tento jedinečný architektonický skvost, zapsaný na seznam UNESCO, dominuje Hornímu náměstí a je symbolem města.

Pohled na tento sloup vás naplní úžasem a dodá energii do dalšího hledání pokladů.

Proč navštívit Olomouc

Olomouc, město ležící na březích řeky Moravy, je klenotem střední Moravy a zároveň jedním z nejvýznamnějších historických měst v České republice.

Jeho bohatá historie sahá až do doby římské, kdy tudy procházela významná obchodní cesta Amber Road.

V průběhu staletí se Olomouc stala centrem vzdělanosti a kultury. Domovem zde má jedna z nejstarších univerzit v střední Evropě, Palackého univerzita, která přispívá k jeho dynamickému a mladistvému duchu.

Město je ideální destinací pro ty, kteří hledají rozmanitost aktivit - od návštěv muzeí a galerií, přes procházky historickými uličkami, až po relaxaci v městských parcích a zahradách.

Navíc Olomouc nabízí vynikající gastronomii a širokou škálu kulturních akcí a festivalů, které probíhají po celý rok.

Olomouc je městem, které vás svou krásou a dynamikou jednoduše okouzlí.

Připravte se na dobrodružství

Výprava za poklady v Olomouci vám nabídne nezapomenutelné zážitky. Stačí se sebrat, vzít do ruky tablet s mapovou aplikací a pokusit se odhalit tajemství ukrytá v tomto městě.

Během zhruba dvou hodin strávených v Olomouci nejenže objevíte skryté poklady, ale také si prohlédnete nádherné historické památky a prožijete chvíle plné zábavy a adrenalinu.

Užijte si týmovou hru

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost prozkoumat Olomouc zcela novým způsobem. Teambuildingová aktivita Treasure Hunt Olomouc je dokonalou volbou pro ty, kteří hledají zábavu, adrenalin a nové zážitky.

Připojte se k nám a staňte se součástí tohoto úžasného dobrodružství!