Treasure Hunt aktivita Piráti z Pacifiku

Treasure Hunt aktivita Piráti z Pacifiku

V únikové hře s názvem Piráti z Pacifiku se firemní týmy stanou pirátskými posádkami, které během své plavby prozkoumávají 24 ostrovů plných pokladů. Hlavním cílem posádek je shromáždit maximální množství ztracených pokladů pirátského kapitána Chatty Servéze.

Pokud se rozhodnete hrát virtuální verzi hry doporučujeme na akci vyčlenit 2 hodiny, pokud se rozhodnete vést svou posádku za poklady v reálném světě, připravte se na 3 hodiny zábavy.

Pirátský Treasure Hunt

Treasure Hunt je GPS hra, v níž se hráči nebo týmy pohybují s tablety nebo mobilními telefony ve městě, v přírodě, kolem hotelu nebo kongresového centra. Pátrají po pokladech umístěných v terénu, odpovídají na otázky nebo plní různé úkoly.

Hlavním rozlišovacím prvkem oproti her typu Challenge Tour a Mystery Trail je systém zobrazování pokladů na mapě a hlavně možnost tvorby strategie hraní.

Za správně zodpovězené otázky získávají hráči body. Hlavním cílem hry je navštívit co nejvíce pokladů, odpovědět správně na co nejvíce otázek a získat nejvíce bodů.

Pirátská virtuální únikovka

Hru lze spustit také na obrazovce počítače ve virtuální verzi. V tomto případě hráči nevidí mapu s poklady a s ostatními členy posádky komunikují pomocí komunikačních programů MS Teams, Zoom nebo Google Meet.

Na obrazovce se postupně zobrazují jednotlivé otázky v přesném pořadí.

Jak je hra těžká?

Můžete očekávat až 24 pokladů střední obtížnosti. Čekají vás poklady grafické, textové matematické. Příznivci šifer, rébusů a hlavolamů budou nadšeni.

Hra je vhodná jak pro zkušenější hráče, ale i začátečníci mohou do konečného hodnocení výrazně promluvit.

Je možné ji zorganizovat také pro velké skupiny několika stovek hráčů. Součástí hry je i delikátní pirátský humor

Příběh prosáklý rumem

Nacházíte se na lodi kotvící u ostrova Neumírajících. Celá pacifická pirátská flotila se zde shromáždila na výzvu legendárního kapitána Chatty Servéze, který zde tráví poslední léta svého života.

Všechny posádky napjatě očekávají kapitánovu řeč. Když v tom osm domorodých divošek přináší na nosítkách vašeho nemocného velitele a usazují ho na palubu jeho škuneru:

Vítejte, Piráti z celého Pacifiku. Jak vidíte, já, váš kapitán, jsem již starý a smrt mne brzy dostihne. Ale vy máte ještě dost času na uskutečnění mých grandiózních plánů. Pacifik je totiž plný pokladů, které lze ukořistit a shromáždit obrovské bohatství. Ten z vás, který povede tu nejúspěšnější posádku, pak po mé smrti získá vládu nad celým Pacifikem."

Treasure Hunt plný dobrodružství

Máte rádi dobrodružství, romantiku, výzvy? Moderní teambuildingová aktivita Treasure Hunt vás bude bavit. Užijete si jak outdoor, tak virtuální variantu.

Neváhejte nás kontaktovat a zarezervujte si termín vaší firemní akce včas.