Treasure Hunt Jedovnice - teambuildingová akce v Moravském Krasu

Treasure Hunt Jedovnice - teambuildingová akce v Moravském Krasu

Pokud hledáte originální a zábavný teambuildingový zážitek, pak je Treasure Hunt v Jedovnicích aktivitou právě pro vás. Tato GPS hra vás provede malebnou krajinou v bráně do Moravského Krasu, okouzlujícími místy v Jedovnicích.

S pomocí herní platformy TerraHunt můžete ulovit až 44 pokladů. Připravte se na dobrodružství plné hádanek, šifer a zábavných úkolů.

Jedovnice a rybník Olšovec

Jedovnice, malebná obec v jihovýchodní části České republiky, je bránou do fascinujícího Moravského Krasu.

Tato oblast je proslulá svými krásnými krasovými útvary, jeskyněmi a propastmi, ale také třeba svými Jedovnickými traily.

Treasure Hunt Jedovnice budete hrát jak v samotných Jedovnicích, tak kolem rybníka Olšovec. Pokud budete chtít vyhrát, počítejte s tím, že se docela nachodíte.

Zajímavosti Moravského Krasu

Moravský Kras je jedinečnou oblastí v České republice. Tato krasová oblast je bohatá na úžasné jeskyně, jako jsou Sloupsko-šošůvské jeskyně nebo Punkevní jeskyně.

Významným místem je také Macocha, obrovská propast, která ohromuje návštěvníky svou krásou a rozměry.

Kaňon řeky Punkvy je dalším působivým místem, kde si návštěvníci mohou vychutnat krásné výhledy a prozkoumat tajemství Moravského Krasu.

Treasure Hunt Jedovnice

Teambuildingová akce Treasure Hunt Jedovnice vás sice až do krasových jeskyní nezavede,  ale může být zajímavou programovou náplní pokud jste ubytovaní v Kempu Olšovec, nebo Penzionu Kůlna.

Vyzkoušejte své dovednosti v řešení hádanek, šifer a rébusů, abyste objevili všech 44 pokladů ukrytých v okolí. Týmová práce, strategie a komunikace jsou klíčem k úspěchu.

Ať už jste součástí malého týmu nebo velké skupiny, hra je uzpůsobena tak, aby vám přinesla hodiny zábavy a smíchu.

Týmová hra, jeskyně i cyklotraily

Nechte se strhnout dobrodružstvím, které Treasure Hunt v Jedovnicích nabízí. Společně s přáteli, kolegy nebo rodinou se vydejte se na výpravu plnou zábavy a napětí. 

 A co víc, možná ještě stihnete po hře projet některý z legendárních Jedovnických trailů a prohlédnout si další krásy této fascinující oblasti.

Kontaktujte nás a užijte si nezapomenutelný den v Jedovnicích a objevte krásy Moravského Krasu.