Treasure Hunt Kroměříž - teambuildingová akce v památce UNESCO

Treasure Hunt Kroměříž - teambuildingová akce v památce UNESCO

Představte si, jak procházíte uličkami Kroměříže, barokního města se středověkými kořeny, které je zapsané na seznamu světového dědictví UNESCO. Vaše mysl je zaměřena na jedinou věc - nalezení pokladů skrytých v tomto historickém městě.

Toto je scénář teambuildingové hry Treasure Hunt Kroměříž, která nabízí jedinečnou a vzrušující cestu historií a kulturou.

Poklady historické Kroměříže

V této interaktivní hře se hráči vydávají na cestu za nalezením 41 pokladů, které jsou ukryté na různých místech v Kroměříži.

Začínají na Velkém náměstí, pokračují přes Podzámeckou zahradu a končí ve Květné zahradě.

Tato místa jsou součástí světového dědictví UNESCO od roku 1998. Cestu hráčům usnadňuje mapová aplikace TerraHunt v tabletu.

To nejlepší z Kroměříže

Zapojit se mohou týmy různých velikostí, ale musí vzít v úvahu otevírací dobu a vstupné (cca 100 CZK) do Květné zahrady.

Hra trvá přibližně 2,5 hodiny, což poskytuje dostatek času na to, aby účastníci objevili všechny skryté poklady a zároveň si užili krásy a klidu Kroměříže.

Památky Kroměříže

Mezi významné památky, které můžete během hry navštívit, patří Arcibiskupský zámek a obě zahrady. V Květné zahradě, která je jednou z nejvýznamnějších památek města, se nachází Tizianovo dílo Apollo a Marsyas.

V historickém centru města naleznete také řadu cenných kostelů, včetně kostela sv. Mořice a kostela sv. Jana Křtitele.

Blízké přírodní atrakce

Pokud si chcete odpočinout od městského ruchu, můžete navštívit přírodní park Záhlinické rybníky, který se nachází nedaleko Kroměříže. Zde můžete pozorovat kormorány a bobry, kteří byli do parku vysazeni.

Další zajímavou atrakcí je vodní elektrárna Strž na řece Moravě, kde byly poprvé v historii ČR použity Kaplanovy turbíny.

Zábava a dobrodružství s Treasure Hunt Kroměříž

Pokud hledáte zábavný a pohodový způsob, jak strávit čas s týmem nebo rodinou, Treasure Hunt Kroměříž je skvělou volbou. Tato hra nabízí jedinečnou kombinaci dobrodružství, týmové práce a historického poznání.

Tak neváhejte, kontaktujte nás, a zažijte vzrušení z hledání pokladů v srdci jednoho z nejkrásnějších měst České republiky!