Treasure Hunt Ostrava - teambuildingová aktivita v ocelovém městě

Treasure Hunt Ostrava - teambuildingová aktivita v ocelovém městě

Odhalte tajemství "ocelového srdce republiky" s naší teambuildingovou aktivitou Treasure Hunt Ostrava. Ať už jste milovníkem historie, architektury, nebo jen hledáte vzrušující dobrodružství, tato jedinečná hra vás provede nejvýznamnějšími místy Ostravy.

Najděte 35 pokladů, které budete hledat s pomocí naší mapové aplikace TerraHunt v tabletu. Připravte se na tři hodiny napínavé hry a zažijte nezapomenutelnou atmosféru!

Na co se těšit v Ostravě

Ostrava, často nazývaná "Ocelové srdce republiky", je město s bohatou průmyslovou historií. Nejdříve byla známa svými uhelnými doly, později se stala centrem těžkého průmyslu a oceláren.

Dnes je tato průmyslová minulost viditelná v jedinečné architektuře a kultuře města, které nabízí neobyčejné scenérie pro naši týmovou aktivitu Treasure Hunt.

Stodolní ulice - křižovatka kultur a pohostinství

Místo, které Treasure Hunt Ostrava nemůže vynechat, je Stodolní ulice. Tento jedinečný fenomén je proslulý svou živou atmosférou, kde se prolínají různé kultury a styly.

S více než stovkou barů, restaurací a klubů, které nabízí rozmanité možnosti zábavy, je Stodolní ulice skvělým místem nejen pro hledání pokladů.

Slezskoostravský hrad

Neměli byste také minout Slezskoostravský hrad, jenž hrdě dominuje nad městem. Tato středověká pevnost je plná historických tajemství a příběhů, které čekají na jejich odhalení.

Při návštěvě hradu pocítíte ducha minulosti a oceníte nádherný výhled na Ostravu.

Dolní Vítkovice a Bolt Tower

Na toto místo se sice s programem Treasure Hunt Ostrava nedostanete, ale určitě byste ho měli v rámci vaší firemní akce navštívit. Dolní Vítkovice jsou svědkem transformace průmyslové minulosti na moderní kulturní a vzdělávací centrum.

Klenotem Dolních Vítkovic je Bolt Tower, nádherně rekonstruovaná těžní věž, která nabízí fascinující výhled na celé město.

Odhalte tajemství Ostravy

Představte si, že se ponoříte do atmosféry ostravské průmyslové historie, zatímco se snažíte odhalit tajemství skrytá v rámci naší hry.

Treasure Hunt Ostrava je více než jen teambuildingová aktivita - je to cesta do hlubin dějin a kultury tohoto ocelového města. S 35 poklady, které na vás čekají, vás naše hra provede místy, která byste sami možná nikdy nenašli.

Tak co na to říkáte, připraveni na dobrodružství?