Treasure Hunt Pálava - týmová hra v kraji vína

Treasure Hunt Pálava - týmová hra v kraji vína

Představte si magickou kombinaci týmové hry, vzrušujícího pátrání a objevování krás jednoho z nejmalebnějších koutů České republiky. To je přesně to, co nabízí aktivita „Treasure Hunt Pálava“.

Ale co vlastně taková hra obnáší? A proč byste se měli vydat právě na Pálavu?

Teambuilding v CHKO Pálava

Týmová soutěž Treasure Hunt Pálava vás zavede na cestu plnou zábavy a dobrodružství v jedné z nejkrásnějších lokalit České republiky.

Připravili jsme pro vás úžasný zážitek, kde budete prozkoumávat chráněnou krajinou Pálavy a hledat skryté poklady, které jsou rozptýleny po celé oblasti.

Přitom budete používat intuitivní mapovou aplikaci na tabletu, která vám usnadní orientaci v terénu.

V království vinic a starobylých památek

Pálava, poklad Jižní Moravy, je známá svými vinicemi, skalními útvary a bohatou historií.

Mezi nejdůležitější "highlighty" oblasti patří určitě zřícenina Dívčího hradu, překrásné výhledy na okolní krajinu, vodní nádrž Nové Mlýny a naučná stezka.

Objevte kouzlo Pavlova a Novomlýnských Nádrží

Pavlov je malebná obec položená na východním úpatí nejvyššího vrcholu Pálavy, Děvína. Historie Pavlova sahá až do roku 1046, a už v 15. století byl Pavlov největší vinařskou obcí mikulovského panství. 

V obci se nachází řada významných památek, včetně selských gruntů, barokního hřbitova, sochy sv. Floriána, 19 vinařských domů se sklepy v České ulici, kostela sv. Barbory a nádherné zříceniny hradu Děvičky.

Novomlýnské nádrže jsou tři přehradní nádrže: Mušovská, Novomlýnská a uprostřed nich Věstonická. Tyto nádrže byly postaveny v 70. letech minulého století, aby řešily každoroční záplavy a poskytovaly větší prostor pro zemědělství. 

Vedlejším efektem bylo vytvoření nádherné, nekonečné vodní plochy, která připomíná alpské jezero. Horní Mušovská nádrž je věnována rekreaci, střední je přírodní rezervací s ostrůvky pro hnízdění ptáků a dolní nádrž slouží pro závlahu, rybolov a rekreaci. 

Nádrže jsou také významným zimovištěm pro severské husy, z nichž jich tu můžete v zimě pozorovat až 30 tisíc, a pro mořské orly, kteří tu také rádi zimují.

Pátrání po pokladech

Treasure Hunt Pálava je týmová aktivita, která se nejlépe hraje v pětičlenných týmech. Hlavním úkolem je získat co nejvíce bodů za absolvování až 30 různých pokladů

Doporučený čas na hru je 3 hodiny, což je dostatečný čas na to, abyste si užili všechny krásy Pálavy a zároveň zažili vzrušení z pátrání po pokladech.

Hra pro každého

Treasure Hunt Pálava je určena pro všechny, kdo se chtějí ponořit do dobrodružství, objevovat krásy jižní Moravy a zároveň se zábavnou formou učit novým věcem. 

Můžete si vybrat, jestli chcete hrát hru jako fullservis s naším průvodcem a tablety, nebo si raději zvolíte ekonomičtější variantu, při které budete hrát na svých vlastních mobilech. V tomto případě se budete muset spokojit s vysvětlením pomocí videa.

Neváhejte nás kontaktovat a zarezervovat si termín pro svoji hru.