Treasure Hunt Telč - teambuildingová akce v památce UNESCO

Treasure Hunt Telč - teambuildingová akce v památce UNESCO

Zamyslete se nad tím, jak by to bylo, kdybyste se procházeli po kouzelných ulicích historického města Telč, které je hrdým držitelem titulu světového dědictví UNESCO.

Vaše mise, pokud se rozhodnete ji přijmout, je objevit poklady, které jsou pečlivě ukryty v různých zákoutích tohoto malebného města. Treasure Hunt Telč je teambuildingová aktivita, která vás zavede přímo do centra tohoto historického klenotu.

Proč zvolit Treasure Hunt Telč?

Treasure Hunt Telč je nejen zábavná hra, ale také jedinečná příležitost prozkoumat historické centrum Telče pomocí zábavné týmové hry.

Během hry budete mít možnost navštívit nejvýznamnější místa města a zároveň si užít vzrušení z hledání pokladů. Telč je po vizuální stránce úchvátná a určitě doporučujeme navštívit i místa, která třeba během hry navštívit nestihnete.

Telč, s více než 5200 obyvateli,  je město s bohatou historií a jedinečnou architekturou, které se může pochlubit zápisem na Seznam světového kulturního dědictví UNESCO.

Město Telč má dlouhou a bohatou historii, která sahá až do roku 1315, kdy se o něm poprvé písemně zmiňuje.

V roce 1339 se město dostalo do vlastnictví Oldřicha III. z Hradce z rodu Vítkovců, který významně přispěl k jeho rozvoji. V polovině 16. století přešlo panství na Zachariáše z Hradce a Telč zažila další období rozkvětu.

10 míst v Telči, které musíte vidět

  • Renesanční zámek Telč - tento klenot moravské renesanční architektury je nejvýznamnější architektonickou památkou města.

  • Farní kostel sv. Jakuba Staršího - kostel je jedním z nejvýznamnějších míst v Telči.

  • Barokní jezuitský kostel Jména Ježíš -  další z významných památek města.

  • Kostel sv. Ducha s pozdně románskou věží - kostel je jedním z nejstarších v Telči.

  • Barokní morový sloup - sloup je památkou na období morové epidemie.

  • Náměstí Zachariáše z Hradce - je centrem města a je obklopeno historickými měšťanskými domy.

  • Telčské rybníky  - Telč je také známá svými třemi rybníky - Staroměstským, Štěpnickým a Ulickým. Během hry budete mít možnost prozkoumat okolí těchto rybníků a užít si nádherné výhledy na město.

  • Kaple sv. Karla Boromejského a socha sv. Jana Nepomuckého - dalšími významnými body, které stojí za návštěvu, jsou kaple sv. Karla Boromejského a socha sv. Jana Nepomuckého. Tyto památky jsou důležitou součástí historie města a jejich návštěva je nezapomenutelným zážitkem.

  • Městské hradby - hradby ze 14. století jsou jedním z nejstarších prvků města.

  • Singletraily Telč - můžete si užít 3 různé traily: Lipka trail, Březinka trail a Na Vrších trail.

Zážitek, který stojí za to

Treasure Hunt Telč je více než jen hra. Během hry projdete městem křížem krážem, užijete si výhledy na všechny tři městské rybníky a vyrazíte i mimo město do přírodní památky Luh u Telče

Hra vás bude držet v napětí po dobu přibližně 3 hodin. Během této doby budete pátrat po 49 pokladech, které jsou roztroušeny po celém městě.

Váš průvodce na této cestě bude tablet s mapovou aplikací, který vám pomůže vysledovat každý jednotlivý poklad.

Nejlepší teambuilding v Telči

Představte si vzrušení z objevování a radost z malých vítězství, která vás budou provázet na každém kroku. 

Tato teambuildingová aktivita nejen posílí týmového ducha, ale také umožní účastníkům prozkoumat jedno z nejkrásnějších měst České republiky. Zažijete společné dobrodružství a spoustu legrace.