Treasure Hunt Valtice - teambuildingový zážitek na Jižní Moravě

Treasure Hunt Valtice - teambuildingový zážitek na Jižní Moravě

Treasure Hunt Valtice, zážitek, který spojuje úchvatnou krásu Lednicko-Valtického areálu, chráněné památky UNESCO, s legrací a adrenalinem spojeným s hledáním pokladu.

Tato teambuildingová aktivita je dokonalou kombinací historie, kultury a vzrušení. 

Ponořte se do dobrodružné hry

Zapomeňte na nudné pracovní semináře a ponořte se do dobrodružné hry ve vzácné památce UNESCO v Lednicko-valtickém areálu.

Vyzkoušejte své schopnosti v pátrání po 30 pokladech, skrytých především v těsné blízkosti valtického zámku a mezi malebnými ulicemi, kde voní dobré jídlo a ještě lepší víno.

Na tuto strhující teambuildingovou akci vyčleňte zhruba 2,5 hodiny, avšak nenechte se mýlit - je výhodné připočíst si čas strávený ochutnávkou místních vín mezi pátráním po jednotlivých pokladech.

TOP 5 míst ve Valticích

1. Zámek Valtice

Zámek Valtice je jedním z nejvýznamnějších míst v centru města, které si nesmíte nechat ujít. Tento ohromující architektonický skvost je pravděpodobně nejzajímavějším místem hry Treasure Hunt. Zámek se pyšní nádhernými interiéry a rozlehlými zahradami, které oplývají historií a kulturou.

2. Středověká krčma Avalon

Restaurace, která se vyznačuje velmi specifickým stylem. Vrátite se v čase do doby středověku a užijete si starobylou atmosféru.

3. Kolonáda na Reistně

Nezapomeňte se podívat na Kolonádu na Reistně. Tato úchvatná stavba, umístěná na vrcholu kopce nad Valticemi, nabízí úžasné panoramatické výhledy na celou oblast. Může se stát, že zde narazíte na jeden ze svých pokladů.

4. Pivovar Feldsberg Valtice

Pokud máte chuť na osvěžení, doporučujeme navštívit Pivovar Feldsberg Valtice. Poklady zde asi nenajdete, ale za to se tu dobře najíte a napijete

5. Zámecký park

Zámecký park je dalším místem, které je třeba prozkoumat. Je to místo klidu a pohody, kde můžete odpočívat mezi hledáním pokladů.

Co vás čeká?

Treasure Hunt je moderní dobrodružství, které využívá GPS technologii pro hledání pokladů v reálném světě.

Týmy se pohybují v terénu, kde pomocí speciální mapové aplikace na svém mobilním zařízení hledají poklady.

Na místě pokladu musí hráči odpovědět na otázku, rozluštit šifru, uhodnout hádanku nebo splnit určitý úkol. 

Moderní týmová soutěž

Tato hra je vhodná pro teambuildingové akce. Podporuje spolupráci, strategické plánování i soutěživost mezy týmy.

Hra je navržena tak, aby byla dostupná pro neomezený počet týmů a hráčů a mohla se hrát kdekoli na světě. Valtice jsou pro tento program velmi inspirujícím místem.

Pro firemní akce je k dispozici servis, kde profesionální tým přijede na místo, vysvětlí pravidla, spustí hru a na závěr ji vyhodnotí.

Týmový zážitek mezi vinohrady

Ponořte se do historie, kultury a kulinářských zážitků Jižní Moravy a přidejte k tomu vzrušení z hledání pokladů. Tato hra nabízí příležitost prožít nezapomenutelný den plný zábavy a dobrodružství.

Nenechte si ujít tuto skvělou příležitost a neváhejte nás kontaktovat!