Treasure Hunt Zaječí - teambuildingová aktivita na Jižní Moravě pod Pálavou

Treasure Hunt Zaječí - teambuildingová aktivita na Jižní Moravě pod Pálavou

Vítejte v srdci Jižní Moravy, kde se nachází obec Zaječí, domov oblíbené teambuildingové aktivity - Treasure Hunt Zaječí. Tato hra vás zavede do malebné krajiny, kde se prolínají vinice, polní cesty a sklepy plné vína.

Připravte se na dobrodružství plné hádanek, tajemství a samozřejmě, pokladů.
 

Lov pokladů pod Pálavou

Treasure Hunt je moderní teambuildingová aktivita, která kombinuje prvky outdoorových her a virtuálních her. Tato hra vás zavede do srdce Jižní Moravy, kde budete moci prozkoumat vinařství, vinice a historické sklepy přetékající vínem.

Ať už jste milovník vína, milovník přírody nebo jen hledáte zábavu, Treasure Hunt Zaječí vás rozhodně nezklame.

Jednotlivci nebo týmy hledají v terénu poklady pomocí mapové aplikace nainstalované na telefonu nebo tabletu. Na místě pokladu musí tým odpovědět na otázku, vyluštit šifru, uhodnout hádanku nebo splnit úkol.

Hra může začít kdekoliv - ve Vinařství U Kapličky, ve Vinařství Nosreti nebo v jakémkoliv jiném vinařství či hotelu v obcích Zaječí a Přítluky.

Týmy se pak pohybují po trase, která je vedena vinicemi a polními cestami, a hledají poklady. Cílem hry je najít co nejvíce pokladů a získat co nejvíce bodů.

Vinařství U Kapličky

Toto rodinné vinařství, které se nachází v obci Zaječí, je známé svými prvotřídními víny a úchvatnými výhledy na Pálavu. Vinařství je obklopeno vinicemi, kde dozrávají hrozny pro vína z jejich produkce.

Vinařství U Kapličky je také známé svými historickými sklepy, kde se víno zpracovává tradičním způsobem za použití nejmodernějších technologií.

Vinařství Nosreti

 Toto rodinné vinařství se nachází také v obci Zaječí a je obklopeno vlastními vinicemi. Vinařství Nosreti je známé svými prvotřídními víny, které sklízí ocenění na tuzemských i mezinárodních soutěžích. Vinařství je obklopeno nádhernou krajinou, kterou zdobí vinice a vinné sklípky.

Obec Zaječí

Obec Zaječí je skutečným klenotem Jižní Moravy. Tato obec je domovem nejen pro některá z nejlepších vinařství v regionu, ale také pro nádhernou krajinu, která je ideální pro pěší turistiku a cykloturistiku.

Zaječí je také známé svými historickými památkami a kulturními akcemi, které se konají po celý rok.

Přítluky

Tato obec je známá svými historickými památkami a nádhernou přírodou. Přítluky jsou také domovem pro několik vinařství, které nabízejí degustace a prohlídky svých sklepů.

Navštivte vinařství pod Pálavou

Nyní, když jste se dozvěděli více o obci Zaječí a jejích vinařstvích, je čas se ponořit do dobrodružství s týmovou soutěží Treasure Hunt Zaječí.

Ať už jste milovník vína, milovník přírody nebo jen hledáte zábavu, Treasure Hunt Zaječí je velmi vhodnou programovou náplní pro vaši firemní akci, teambuilding nebo konferenci.

Ozvěte se nám a rezervujte si termín.