Mystery Trail Hustopeče - teambuildingová aktivita ve vinařské oblasti Hustopeče

Mystery Trail Hustopeče - teambuildingová aktivita ve vinařské oblasti Hustopeče

Mystery Trail Hustopeče představuje moderní teambuildingovou aktivitu, která kombinuje zážitek z prozkoumávání historického vinařské oblasti Hustopeče s výzvami moderní GPS hry. 

Tento dobrodružný výlet se zformuje podle vašich schopností odpovídat na otázky - při správných odpovědích vás čeká až 16 pokladů, ale chybné odpovědi vás mohou zavést k dalším sedmi penalizačním pokladům.

Trasa formovaná vašimi odpověďmi

Mystery Trail Hustopeče je více než jen průměrná GPS hra. Týmy jsou vedeny napříč Hustopečemi pomocí GPS tabletu, který ukazuje trasu pokrytou poklady a úkoly.

Každá odpověď na otázku může změnit směr vašeho putování. Správné odpovědi vás povedou k dalším pokladům, zatímco chybné odpovědi vás mohou odklonit na cestu k penalizačním pokladům.

Tento adrenalinový závod je doporučený na cca 3 hodiny napínavé zábavy.

Vinice i mandloňové sady

Hustopeče jsou domovem nejen nekonečných vinic, ale také bohaté historie. Vaše cesta vás povede skrze město, které má svůj původ ve 13. století.

Budete moci obdivovat historické náměstí s radnicí z 16. století a unikátní kostel sv. Vavřince, jehož gotické prvky jsou dokonale spojeny s barokními prvky.

Vyhlídková věž Mandloňové sady

Největším lákadlem jsou však legendární mandloňové sady. Ty představují jedno z nejkrásnějších míst v regionu. Sady jsou známé pro své rozsáhlé plantáže mandloní, které v jarním období překvapí svým nádherným květenstvím.

Procházka těmito sady je skutečným potěšením pro všechny smysly. Největším lákadlem je však rozhledna Mandloňové sady, která je je jedním z vrcholů vašeho dobrodružství. 

Z jejího vrcholu se naskýtá panoramatický výhled na vinice, okolní krajinu a samotné město Hustopeče.

Je to ideální místo pro odpočinek, relaxaci a současně pro získání nových perspektiv. Rozhledna je symbolem města a je vyhledávaným cílem jak pro místní, tak i pro návštěvníky z celého světa.

Teambuildingová akce pro menší skupiny

Mystery Trail Hustopeče je ideální pro skupiny do 40 účastníků, vzhledem k tomu, že každý tým prochází podobnou trasu. Pro větší skupiny by bylo vhodnější uspořádat některou z příběhových her typu Treasure Hunt.

Firemní akce v Hustopečích

Pokud hledáte způsob, jak posílit týmového ducha, Mystery Trail Hustopeče nabízí kombinaci fyzické aktivity, intelektuálních výzev a fascinující historie.

Nezáleží na tom, zda jste historický bádadel, milovník vína nebo jen hledáte vzrušení z dobrodružné hry, Hustopeče jsou ideální destinací pro každého.

Dobrodružství Mystery Trail Hustopeče vás čeká.