Prýgl Hunt Brno - teambuildingová aktivita na Brněnské přehradě

Prýgl Hunt Brno - teambuildingová aktivita na Brněnské přehradě

Představujeme vám unikátní zážitek, který kombinuje prvky outdoorové hry, objevování historických skvostů Brna a týmovou spolupráci.

Prýgl Hunt Brno vás vezme na strhující cestu kolem Brněnské přehrady, která je proslulá svými přírodními krásami i fascinující historií.

Hra, která propojuje minulost s přítomností

Prýgl Hunt Brno je nejen hra, je to dobrodružství, při kterém se můžete ponořit do kouzla přírody a objevovat jeho skryté poklady.

Zatímco se budete procházet po turistických cestičkách a kochat se krásou přírody, budete muset využít svůj důvtip, abyste rozluštili hádanky a splnili různé úkoly.

Celkem vás čeká 47 pokladů, na které je dobré si vyhradit cca 3 hodiny.

Vodní nádrž pod Hradem Veveří

Místo, kde se hra odehrává, je samo o sobě pozoruhodné. Brněnská přehrada, známá také jako "Brněnské moře", je oblíbeným cílem turistů i místních obyvatel.

Kromě svého významu pro rekreační aktivity, je přehrada důležitá také z hlediska historie a kultury. Byla vybudována v letech 1936-1940 a slouží jako důležitý zdroj pitné vody pro město Brno.

Je nutné zmínit také blízkost Hradu Veveří, který po absolvování hry Prýgl Hunt můžete navštívit.

Hra pro všechny

Prýgl Hunt Brno je hra pro každého, kdo má rád zábavu, vzrušení a dobrodružství. Ať už jste rodina s dětmi, parta přátel nebo tým kolegů z práce, určitě si přijdete na své.

Hra je oblíbená i jako forma rozlučky se svobodou. Hra nabízí výzvy na míru pro všechny účastníky - od logických úkolů přes fyzické výzvy až po kreativní aktivity.

Samoobslužný režim nebo fullservis?

Prýgl Hunt Brno můžete hrát podle vlastních pravidel. Máte na výběr mezi dvěma způsoby hraní:
 

  • Fullservis nabízí plně organizovanou hru, přičemž na vás čeká tým profesionálů, kteří se postarají o vše potřebné.

  • Samoobslužný režim pak nabízí možnost hrát hru na vlastní pěst přímo na svém mobilním zařízení.

Užijte si Brno jinak

Prýgl Hunt Brno vám nabízí jedinečnou příležitost prohlédnout si město z jiné perspektivy. Hra vás provede nejen malebnou krajinou kolem přehrady, ale také vás seznámí s místní historií a kulturou.

Týmová spolupráce a soutěžení

Jednou z nejlepších věcí na Prýgl Hunt Brno je, že podporuje nejen týmovou spolupráci, ale i soutěživost.

Účastníci jsou rozděleni do týmů, které spolu soutěží o to, kdo dokáže nejrychleji a nejlépe splnit všechny úkoly.

Je to skvělý způsob, jak posílit týmového ducha a zlepšit komunikační dovednosti, ať už jde o rodinné výlety, firemní teambuilding nebo setkání s přáteli.

Týmový zážitek na Brněnské přehradě

Prýgl Hunt Brno je skvělý způsob, jak zažít město z jiného úhlu pohledu a objevit jeho skryté poklady. Hra nabízí zábavu, dobrodružství a vzdělávací zážitky, ať už hrajete sami, s rodinou, nebo v týmu kolegů.  

Tak neváhejte a zažijte svůj vlastní Prýgl Hunt v Brně!