Treasure Hunt Lednice – teambuildingová aktivita na Jižní Moravě

Treasure Hunt Lednice – teambuildingová aktivita na Jižní Moravě

S radostí vám představujeme Treasure Hunt Lednice, neotřelou teambuildingovou aktivitu, která se odehrává v malebném Lednicko-valtickém areálu, zařazeném na seznam UNESCO.  

Tato venkovní únikovka vás provede parkem při zámku, kde budete pátrat po tajemných pokladech a poznávat okouzlující památky oblasti. 

Je to zážitek, který je připraven pro týmy malé i velké a pro všechny, kteří si přejí vychutnat krásy nejvíce navštěvovaného areálu na Jižní Moravě.

Teambuildingová aktivita pro firmy

Treasure Hunt Lednice je energická týmová soutěž, kde se využívají tablety a naše speciální mapová aplikace TerraHunt. 

Během této venkovní únikovky budete shromažďovat body za objevení a správné odpovězení až 49 tajemných pokladů, skrytých v okouzlující přírodě Jižní Moravy.

Každý tým musí na dané místo dorazit fyzicky, což z tohoto programu dělá interaktivního průvodce po nejpoutavějších místech lokality.

Firemní akce na Jižní Moravě

Treasure Hunt Lednice je teambuildingový program, který vás zavede do srdce Lednicko-valtického areálu nejen pomocí virtuálních pokladů.

Hru je možné doplnit o fyzické aktivity přímo v parku. Ty budou vedeny zkušeným instruktorem,  který provede aktivitu s každým příchozím týmem a za úspěšné splnění úkolu tým odmění zaslouženými body.

Podmanivý Lednický park a jeho monumenty

Během hry Treasure Hunt Lednice navštívíte nejzajímavější památky a přírodní krásy Lednice a  zámeckého parku. Pohybovat se budete v samotné obci, v tajemných koutech Zámku Lednice a v zámecké zahradě. 

Cestou kolem zámeckých rybníků se přesunete až do hlubin areálu. Většina týmů navštíví Minaret a ty nejvíce soutěživé týmy neodolají lovu pokladů u Janova hradu.

Čeká vás prostě to nejlepší z památky UNESCO.

Oblíbené hotely a penziony v Lednici

Pokud zvolíte pro svůj pobyt Lednici, bude Treasure Hunt Lednice zahájen i ukončen přímo v místě vašeho ubytování

Mezi oblíbená ubytovací zařízení patří Hotel Galant Lednice, Penzion Onyx Lednice, Penzion Včelařský dvůr nebo Autokemp Apollo. 

Pokud se rozhodnete na program do Lednice jen přijet, pak Treasure Hunt začínáme buď na náměstí před radnicí nebo přímo v zámeckém parku.

Startovní místo domlouváme vždy individuálně, s ohledem na počet týmů.

Pro koho je hra vhodná

Treasure Hunt Lednice je stvořen pro malé i velké skupiny a pro všechny, kteří si chtějí užít nádheru nejčastěji navštěvovaného areálu na Jižní Moravě. 

Hra si získá každého z našich klientů, bez ohledu na věk, národnost nebo fyzické schopnosti. Aktivitu Treasure Hunt Lednice ralitujeme v českém nebo anglickém jazyce.

Díky vysoké zásobě vlastních tabletů jsme schopni zrealizovat akci až pro 250 účastníků v jeden okamžik. V případě větších skupin je možné hru uspořádat s využitím mobilních telefonů samotných hráčů. Počet hráčů je tak víceméně neomezený.

Dobrodružství čeká na jižní Moravě


Treasure Hunt Lednice je dynamická teambuildingová aktivita, která vás vtáhne do srdce Lednicko-valtického areálu. Tato hra nejen pobaví, ale také vás naučí, seznámí s historickými a kulturními památkami oblasti. 

Ať už jste malý nebo velký tým, tato hra je připravena právě pro vás. Pokud hledáte způsob, jak posílit týmový duch a zároveň si užít krásy Jižní Moravy, neotálejte a rezervujte si Treasure Hunt Lednice ještě dnes.