Treasure Hunt Plzeň - firemní akce s týmovou aktivitou

Treasure Hunt Plzeň - firemní akce s týmovou aktivitou

Srdečně vás zveme do Plzně, jednoho z největších měst v Čechách, kde se dějiny prolínají s inovacemi a kde můžete prozkoumat svět plný nevšedních dobrodružství. Představujeme moderní týmovou hru Treasure Hunt Plzeň, která vás provede jádrem tohoto úchvatného města.

Ať jste zde za účelem návštěvy slavného pivovaru, historických památek, nebo pracovní schůzky, tato hra je stvořena právě pro vás.

Lov pokladů v historickém centru Plzně si užijí všichni bez výjimky.

Historické jádro Plzně

Plzeň je město bohaté na historii, což se odráží v jeho architektuře a kultuře.

Dominantou města je gotická katedrála sv. Bartoloměje, jejíž 102 metrů vysoká věž je nejvyšší kostelní věží v Česku.

Velkou synagogu, druhou největší v Evropě, si nemůžete nevšimnout. V Plzni se dochoval významný soubor měšťanských domů, mezi které patří renesanční radnice na náměstí Republiky, biskupská rezidence nebo mariánský sloup.

V Plzni najdete také řadu technických památek, například Tyršův most, který byl prvním zcela svařovaným obloukovým mostem na světě, a také Kolomazná pec v lese v Bolevci, která je jednou z nejlépe zachovaných pecí tohoto typu ve střední Evropě.  

Průběh hry

Cílem hry je objevit 43 pokladů v průběhu zhruba 2,5 hodiny. K jejich vyhledání vám poslouží speciální mapová aplikace v tabletu nebo jiném mobilním zařízení.

Většina pokladů je umístěna ve vnitřní části Plzně, přibližně v oblasti ohraničené hlavním nádražím a řekou Mží.

Vytvořte svoji vlastní strategii

Během aktivity Treasure Hunt Plzeň si budete moci vytvořit vlastní strategii průběhu hry.

Je tedy na vás, zda stihnete navštívit všechny poklady v časovém limitu, nebo zda některé z nich přenecháte chuti na ledově vychlazené plzeňské pivo.
 

Pivo i hra

Treasure Hunt Plzeň je nejen zábavnou hrou, ale také úžasným způsobem, jak prozkoumat toto nádherné město a jeho historické památky.

Tak neváhejte, připojte se k nám a zažijte dobrodružství svého života.