Treasure Hunt Polička - teambuildingová aktivita v Pardubickém kraji

Treasure Hunt Polička - teambuildingová aktivita v Pardubickém kraji

Představte si, že se ocitnete v jednom z nejkrásnějších měst Pardubického kraje, Poličce, s úkolem najít poklady skryté v jeho historickém centru.

Tato teambuildingová aktivita, známá jako Treasure Hunt Polička, vás zavede do srdce tohoto malebného města, kde budete mít možnost prozkoumat jeho bohatou historii a kulturu, zatímco se budete snažit najít poklady pomocí mapové aplikace v tabletu.

Treasure Hunt Polička - zábava a dobrodružství

Treasure Hunt Polička je nejen zábavná, ale také vzdělávací aktivita. Během hry budete mít možnost prozkoumat historické centrum Poličky.

Největší labužníci si hru mohou doplnit o návštěvu rodné světničky Bohuslava Martinů.

Hra je navržena tak, aby vám poskytla nejen zábavu, ale také vás seznámila s historií a kulturou tohoto úžasného města. 

Herní prostor není rozsáhlý, takže se nemusíte obávat fyzicky náročného výkonu. Sami si vyberete, které poklady navštívíte a které ne.

Místa, kde se budete pohybovat při hledání pokladů, jsou se nachází uvnitř impozantních kamenných hradeb, které chrání historické srdce města.

Vaše cesta vás povede mezi městským plaveckým bazénem, Synským rybníkem, městským hřbitovem a památníkem Bohuslava Martinů.

Královské město

Polička, založená v roce 1265 českým králem Přemyslem Otakarem II., je jedním z nejstarších měst v České republice.

Město bylo založeno jako královské a jeho historie je úzce spjata s dějinami českého království. Polička se nachází v blízkosti hradu Svojanov.

Hrad Svojanov - strážce historie

Hrad Svojanov je jedním z nejstarších kamenných hradů v České republice. Byl založen kolem roku 1224 a jeho historie je úzce spjata s dějinami Poličky.

Hrad Svojanov je dnes chráněn jako kulturní památka a je přístupný veřejnosti od března do poloviny prosince.

Firemní akce v Pardubickém kraji

Pokud chcete posílit týmového ducha ve vaší firmě, nejen hledáte zábavnou aktivitu, tak s programem Treasure Hunt Polička se trefíte vždy do černého.

Tato hra vám nabídne nejen zábavu a dobrodružství, ale také vám umožní prozkoumat jedno z nejkrásnějších měst v České republice.

Tak neváhejte, kontaktujte nás, a přijďte si zahrát Treasure Hunt Polička!