Treasure Hunt Žilina - teambuildingová aktivita v blízkosti Malé Fatry

Treasure Hunt Žilina - teambuildingová aktivita v blízkosti Malé Fatry

Pokud hledáte způsob, jak prozkoumat krásy slovenského města Žilina, zatímco se bavíte a testujete své dovednosti v řešení hádanek, pak je Treasure Hunt Žilina právě pro vás.

Tato teambuildingová aktivita vás zavede do srdce města, kde budete moci objevovat jeho historii a kulturu, zatímco budete hledat poklady skryté po celém městě.

Objevte kouzlo Žiliny

Žilina, město nacházející se na soutoku řek Kysuca a Váh a v blízkosti pohoří Malá Fatra, je inspirativním místem pro teambuildingovou aktivitu Treasure Hunt.

Během hry budete mít možnost navštívit některé z nejznámějších míst města, jako je Mariánské náměstí s jeho dvěma fontánami a impozantní radnicí, Burianovu věž nebo dřevěný kostel sv. Juraje.

Hledání pokladů s využitím herní platformy

S pomocí tabletu a mapové aplikace budete moci najít až 42 pokladů. Celý program trvá přibližně 2 hodiny, což je dostatek času na to, aby jste se mohli ponořit do atmosféry města a zároveň si užili vzrušení z hledání pokladů.

Firemní akce v Žilině

Hra se většinou odehrává v centru Žiliny, kde je nejvíce pokladů. Herní území končí na severu v Budatínském parku u soutoku Váhu a Kysuce. Na druhé straně města pravděpodobně skončíte u kostela Sedmibolestné Panny Marie.

Existuje také jeden poklad umístěný u dřevěného kostela sv. Juraja, který je trochu dále, ale týmy, které zvládnou správně odpovědět na otázku, budou odměněny extra body.

Místo pro start teambuildingového programu

Hru můžete začít na Mariánském náměstí nebo v některém z parků, například v Sad SNP u Hotelu Slovan. V tomto parku je dokonce malý přístřešek, který lze využít při horším počasí.

Zahájení hry je možné udělat téměř kdekoliv, dokonce můžeme přijít přímo k vám do hotelu.

Kudy se budete pohybovat

Během aktivity Treasure Hunt Žilina si sami volíte trasu a plánujete, které poklady a v jakém pořadí navštívíte.

To vám umožní prozkoumat město podle svých představ a zároveň si užít vzrušení z hledání pokladů.

5 míst, která v Žilině nesmíte minout

1. Historické centrum města

Žilina je známá svým bohatým historickým centrem. Mariánské náměstí, dobře zachované čtvercové náměstí s podloubím, kostelem Obrácení svatého Pavla a sochou P. Marie, je jedním z nejvýznamnějších míst, které stojí za návštěvu.

2. Budatínský hrad

Budatínský hrad, který vznikl v období baroka, je dalším místem, které byste měli v Žilině navštívit. Tento hrad je důkazem bohaté historie a kultury města.

3. Katedrála Nejsvětější Trojice

Katedrála Nejsvětější Trojice je jedním z nejvýznamnějších náboženských míst v Žilině. Tento kostel byl přestavěn v 18. století a od roku 2008 slouží jako biskupská katedrála.

4. Považská galéria a Považské muzeum

Pro milovníky umění a historie je Považská galéria a Považské muzeum nezbytnou zastávkou. Tyto instituce nabízejí bohatý výběr uměleckých děl a historických exponátů.

5. Žilinská přehrada

Pro ty, kteří hledají aktivní zábavu, nabízí Žilinská přehrada a její okolí ideální prostředí pro různé sportovní aktivity. Můžete si zde například vyzkoušet bruslení, běh, cyklistiku nebo v zimě běžecké lyžování.

Teambuilding pro firmy

Pokud jste připraveni na dobrodružství a chcete prozkoumat Žilinu zcela novým způsobem, pak je Treasure Hunt Žilina programem právě pro vás. 

Týmová hra vám nabídne nejen možnost prozkoumat město a jeho historii, ale také vás bude bavit a vyzkouší vaše dovednosti v řešení hádanek.

Tak neváhejte a zažijte dobrodružství, které vám zůstane v paměti na celý život.