Treasure Hunt Bratislava - teambuildingová akce v centru Bratislavy

Treasure Hunt Bratislava - teambuildingová akce v centru Bratislavy

Užijte si v metropoli Slovenska moderní teambuildingovou aktivitu Treasure Hunt Bratislava. Tato dobrodružná hra vás zavede do srdce historického centra Bratislavy, kde budete hledat poklady a objevovat skryté klenoty města.

Zážitek je navržen tak, aby posílil týmového ducha, strategické myšlení a zároveň vám umožnil prozkoumat nádherné památky a zajímavosti v centru Bratislavy.

Lov pokladů v centru Bratislavy

Treasure Hunt Bratislava je teambuildingová hra, která vás zavede do srdce slovenské metropole. Hra je založena na hledání pokladů pomocí mobilní aplikace v tabletu, která vás provede po 30 pokladech v centru hlavního města Slovenska.

Hrací pole je vytvořené tak, aby zahrnovalo nejen hlavní náměstí, ale také Rázusovo nábřeží na levém břehu Dunaje a Bratislavský hrad.

Bratislavský hrad

Bratislavský hrad, dominantní symbol města, je jedním z míst, kde za odpovězení otázek můžete získat vyšší bodové ohodnocení. Tento historický hrad nabízí úchvatný výhled na celou Bratislavu a jeho okolí.

Hrad má bohatou historii, která sahá až do doby bronzové. Dnes je hrad domovem Slovenského národního muzea a je otevřen pro veřejnost.

Historické centrum Bratislavy

Historické centrum Bratislavy je plné krásných míst, která přímo vybízí k romantickým procházkám. Mnohá z nich navštívíte přímo s hrou Treasure Hunt Bratislava, ta ostatní doporučujeme navštívit ve volném čase.

Na konci článku naleznete doporučení na TOP 15 míst v Bratislavě, která byste neměli minout.

Strategie hry

V programu Treasure Hunt bude čistě na vás, jakou strategii hraní si zvolíte. Můžete se rozhodnout, v jakém pořadí poklady navštívíte a kudy povede vaše trasa.

Můžete se také rozhodnou zda upřednostníte kvantitu (zkusíte absolvovat co nejvíce pokladů) před kvalitou (věnujete větší pozornost a čas řešení každého pokladu).

Hra je navržena tak, aby byla fyzicky nenáročná, s výjimkou lehkého převýšení na trase vedoucí k Bratislavskému hradu.

15 míst, která byste měli v Bratislavě navštívit:

  1. Bratislavský hrad a jeho zahrady -Tento historický skvost je jedním z nejvýznamnějších symbolů města. Připravte si na prohlídku alespoň 3 hodiny, abyste mohli prozkoumat všechny kouty hradu a jeho rozsáhlé expozice. Nezapomeňte navštívit také barokní zahrady ve francouzském stylu, které jsou domovem mnoha historických soch.

  2. Starý most - Tento most je nejstarším dochovaným mostem v Bratislavě vedoucím přes Dunaj. Procházka po náplavce a výhled z mostu na celou Bratislavu je nezapomenutelný zážitek.

  3. Hrad Devín - Nedaleko Bratislavy se nachází tato impozantní zřícenina, která stojí na soutoku Dunaje a Moravy. Hrad Devín nabízí nádherný výhled na okolní krajinu až do Rakouska.

  4. Sandberg - Tento geologický útvar je pozůstatkem mořského útesu starého 14 - 16 milionů let. Sandberg je snadno dostupný pěšky z hradu Devín a nabízí úchvatné výhledy na okolí.

  5. Minizoo Devín -  Toto malé zoo se nachází v podhradí Devínu a je domovem mnoha dravých ptáků. Je to skvělé místo pro rodiny s dětmi, které si mohou zvířata nakrmit a dokonce si některé z ptáků posadit na ruku.

  6. ​Obrácená pyramida Slovenského Rozhlasu - Tento unikátní objekt, který je jedním z nejzajímavějších příkladů slovenské architektury 20. století, je sídlem Slovenského rozhlasu. Pyramida je obrácená, protože se zužuje směrem nahoru.

  7. Katedrála svatého Martina - Tato katedrála, která je jedním z nejstarších kostelů v Bratislavě, byla místem korunovace 11 uherských králů a královen. Její věž je zdobena replikou svatostánku sv. Štěpána, který váží 300 kg.

  8. Filharmonie Reduta - Tato nádherná budova v secesním stylu je domovem Slovenské filharmonie. Uvnitř najdete také jednu z nejkrásnějších koncertních síní na Slovensku.

  9. Opera Národního divadla - Tato historická budova, která je jedním z nejvýznamnějších divadel na Slovensku, je domovem opery a baletu. Její interiér je bohatě zdobený a je zde také nádherný lustr.

  10. Modrý kostelík - Tento kostel je jedním z nejkrásnějších příkladů secesní architektury na Slovensku. Je známý pro svou modrou barvu, která je vidět nejen na vnější fasádě, ale i na interiéru.

  11. Gotická kostelní věž v Sadu Janka Krále - Tato věž je vše, co zbylo z kostela, který byl zničen během napoleonských válek. Dnes je to romantické místo, které nabízí krásný výhled na Bratislavu a Dunaj.

  12. Michalská věž a korzo v Michalské ulici - Michalská věž je jednou z nejznámějších památek Bratislavy a je součástí městských hradeb. Michalská ulice je oblíbenou procházkou pro turisty díky svým historickým budovám a mnoha kavárnám a obchodům.

  13. Hviezdoslavovo náměstí -  Toto náměstí je spíše promenádou lemovanou stromořadím a nabízí mnoho restaurací, soch a fontán.

  14. Kočičí kavárna Mačkafé klub -  Tato kavárna je domovem mnoha mazlivých koček, které rády tráví čas s návštěvníky. Je to skvělé místo pro relaxaci a odpočinek.

  15. Dunajský pivovar -  Tento jedinečný pivovar na lodi na Dunaji nabízí skvělé pivo a vynikající jídlo. Z terasy pivovaru se naskýtá netradiční výhled na Bratislavský hrad.

Proč si zahrát Treasure Hunt Bratislava?

Treasure Hunt Bratislava je ideální aktivita pro firemní konference nebo teambuildingové akce. Je to nenásilný  způsob, jak posílit týmový duch, zlepšit komunikaci a zároveň prozkoumat krásy Bratislavy. Tak proč nezkusit něco nového a vzrušujícího?

​Objevte skryté poklady tohoto nádherného města!

Doporučujeme tyto akce