Amazing Race - teambuilding s příběhem a hledáním pokladů

Amazing Race - teambuilding s příběhem a hledáním pokladů

Připravte se na virtuální dobrodružství plné vzrušení, kde se ponoříte do šíleného závodu kolem světa.

Pomůžete charismatickému Lordu Snackbarovi překonat 17 výzev, získat 1 milion liber a objevit lásku?

Hledání pokladů na trase

V této hře vás čeká 17 jednoduchých pokladů. Hádanky jsou grafické nebo textové, bez nutnosti počítání a jsou doplněny atraktivní grafikou.  

Jde o hru typu Challenge Tour, což znamená, že pořadí otázek je pevně stanoveno a každý poklad logicky a příběhově navazuje na ten předchozí. 

Jako členové dobrodružné skupiny Lorda Snackbara se pokusíte vyhrát nejprestižnější závod světa - Amazing Race.

Budete muset překonat překážky, které pro vás připravil zlý nepřítel. Ale hlavně se budete skvěle bavit

Příběh hry

Představte si, že je podzimní ráno roku 1932, přístav Southampton, Anglie. Odpočíváte po náročné noční směně v docích. Vidíte, jak dělníci, děti, žebráci i dámy z vyšších vrstev tvoří kulisu každodenního života. Najednou slyšíte vzrušené hlasy v dálce. 

Otočíte se a uvidíte neobvyklou dvojici zavalenou cestovními kufry, jak rychle míří přímo k molu, kde je kotví stará loď. "Nemáme moc času, za dvě hodiny musíme být ve Francii, jinak celý závod prohrajeme dřív, než začne. Ach jo, škoda, že ani jeden z nás neumí řídit loď. Hej, ty co tam sedíš, mám pro tebe nabídku!"

Už začínáte tušit, že vás čeká velké dobrodružství. Vydejte se na epický závod kolem světa

Komu je hra určena

Tato hra je nejjednodušší a nejkratší únikovou hrou z naší nabídky. Byla vytvořena pro příležitosti, kdy má klient jen omezený čas na program. 

Tuto Challenge Tour můžete hrát ve venkovní verzi, kdy hráči vidí všechny poklady umístěné v terénu na obrazovce mobilu nebo tabletu. Poklady jsou očíslované vzestupně. Soutěžící také vidí, jak daleko se nachází další poklad.

Amazing Race můžete hrát i ve virtuální verzi. V tomto případě soutěžící nevidí mapu s poklady. Na obrazovce se postupně zobrazují jednotlivé otázky dle pořadí, v jakém jsou uloženy v systému.

Hra v jakémkoliv terénu nebo online

Za správně zodpovězené otázky získávají hráči body. Cílem hry je navštívit co nejvíce pokladů, správně odpovědět na co nejvíce otázek, získat nejvíce bodů a ideálně i dojít do cíle k poslednímu bodu.

Tato hra je tak vhodná zejména tehdy, pokud chcete, aby účastníci některá místa ve městě nebo v přírodním terénu třeba nevynechali.

Tak co na to říkáte? Jste připraveni na dobrodružství