Kvizový Hunt – teambuildingová aktivita Treasure Hunt

Kvizový Hunt – teambuildingová aktivita Treasure Hunt

Dovedete si představit hru, která kombinuje vědomostní kvíz s dobrodružným hledáním pokladů? Hru, která trénuje strategické myšlení, rozhodovací schopnosti a time management?

Vítejte v Kvizovém Huntu, soutěžním týmovém programu, který je vhodný pro malé i velké skupiny

Týmová soutěž pro firemní akce

Treasure Hunt nabízí dynamickou soutěž, kde týmy využívají tablety s mapovou aplikací a loví poklady v terénu.

Týmy vidí místa pokladů na svých zařízeních a jejich cílem je získat co nejvíce bodů správným zodpovězením otázek.

Kvizový Hunt s příběhem

Jedná se nejcivilnější a nejuniverzálnější hru. Hru jsme pojali velmi civilně, ale abychom hráče nepřipravili o zábavu, tak jsme otázky propojili postavou třídní učitelky.

Jaké poklady můžete čekat? Od chytáků přes hádanky až po vědomostní otázky. Kvizový Hunt nabízí širokou škálu otázek pro každého.

Interaktivní průvodce

Pokud budete hrát outdoor verzi hry, vyhraďte si cca 2,5 hod. Hru umístíme do jakékoliv lokality ať už máte firemní akci v centru města nebo v přírodě.

Díky této hře mohou soutěžící objevovat nejzajímavější místa v lokalitě. Každý poklad je skrytým klenotem, který čeká na objevení.

Virtuální hra

Hru lze hrát i virtuálně. V tom případě vám bude stačit 75 minut.

Pro koho je hra vhodná

Díky obsahové pestrosti je Kvizový Hunt vhodný pro všechny.  Jestli máte smysl pro humor, jste soutěživí, máte zkušenosti s únikovými hrami nebo kvízy, tato hra je přesně pro vás!

Legenda programu

Vítejte v nejprestižnější české škole! Pod dozorem renomované učitelky, paní Všeználkové, vás vyzkoušíme z vašich znalostí a dovedností. Zvládne váš studijní tým obstát nejlépe? To zjistíme při výuce ve třídě, na výletech i na exkurzích. 

Tým, který obdrží nejvíce bodů za správné odpovědi, získá možnost reprezentovat třídu na prestižní světové kvizové soutěži.

Je vaše studijní skupina připravena?

Teambuildingová akce Kvizový Hunt

Kvizový Hunt je kombinací vědomostního kvízu a dobrodružného hledání pokladů. Ať už hrajete venku nebo online, čeká vás zábava, dobrodružství a moderní týmová soutěž

FAQ

  • Pro koho je Kvizový Hunt určen? Hra je určena pro všechny věkové kategorie a zájmové skupiny.

  • Jak dlouho trvá hra? Venkovní verze trvá cca 2,5 h, zatímco virtuální verze cca 75 min.

  • Co potřebujeme pro hraní? Pro venkovní verzi potřebujete tablet nebo telefon s nainstalovanou mapovou aplikací. Pro virtuální verzi stačí počítač nebo mobilní zařízení s internetovým připojením